HomePonudniki
Razstavljalci na sejmu Čokoljana 2017

Čokoladnica Dobnik

Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

MojaČokolada.si

Spletna trgovina MojaČokolada.si združuje širok nabor različnih čokoladnih izdelkov. S spletno trgovino želimo tistim pravim čokoholikom omogočiti pestro izbiro čokolad in ostalih čokoladnih artiklov.

Čokoladnica Cukrček

Čokoladnica Cukrček je družinsko podjetje ki že več kot 20 let razvaja s svojimi dobrotami. S svojim mladim timom so letos podrli in postavili nov rekord v največji čokoladi na svetu. Poleg Prešernovih kroglic imajo širok izbor pralin,čokolad, sadja ter raznovrstnih oblik čokolade s katerimi se lahko posladkate.

Sladkozvočje

Gorazd Potočnik, zelo priznan slovenski slaščičarski mojster,  je znan po svojih vrhunskih ter nenavadnih sladkih kreacijah. Na sejmu se bo predstavil pod novo blagovno znamko Gox, ter nam zopet ponudil vrhunske ter nenavadne sladke umetnine

Čokoladnica Kunej

Čokoladno vino Kunej je prvo čokoladno vino v Sloveniji. Prepustite se svojim čutilom in preverite ostalo ponudbo vin iz vinske kleti Kunej!

Čokoladnica Tramontana

Čokoladnica Tramontana je družinsko podjetje, ki deluje že od 1992. V svojih izdelkih dajemo poudarek kombinacijam, tipičnim za lokalno okolje kot so solni cvet, sivka/lavanda, rožmarin, suh kaki, suhe fige, refošk, malvazija, istrski tartufi, oljka… Najbolj prepoznavni so naši pralineji, poleg njih pa tablice, seti čokoladnih kozarčkov in refoškovega likerja in seveda klasični čokoladni izdelki kot so dražeji, hrustljavčki, lizike …

Čokoladnica Passero

Podeželska čokoladnica bogati domačijo Passero z novo zgodbo. Zapisana je v čokoladnih tablicah in pralinah. Kakovostno čokolado, skrbno pridelane domače sestavine in domišljijo mešamo s strastjo. Iz včerajšnjih izkušenj in današnjega navdiha ustvarjamo nova doživetja. Posladkajte se!

Iridis Sweets

Pod blagovno znamko IRIDIS SWEETS izdelujemo BIO čokolado in čokolado brez sladkorja. Čokoladne izdelke nudimo v različnih pakiranjih in so primerni tako za osebna kot tudi za poslovna darila.

Okusi Slovenije

Okusi Slovenije so zamisel slovenskega družinskega podjetja, ki želi slovenske tradicionalne izdelke ponuditi na unikaten in dovršen način. Vrhunski belgijski čokoladi so tako dodali najkvalitetnejše suho sadje, oreščke in začimbe, ki predstavljajo Slovenske pokrajine. S srcem ročno izdelane čokolade!

Čokoladnica Gorenjka

Mrzle zime in prazničnih dni si ne znamo predstavljati brez pletenin, ki nas grejejo. Zato smo v pletenine oblekli vašo najljubšo sladko razvado, ki bo ogrela vaše telo in srce.

1. Pravljična hiša

Vzeti si morate čas – najprej zase in nato za nas, kajti tudi prva pravljica in čarovnija se nista zgodili v hitenju in kaosu. Dragi obiskovalci ponudili vam bomo 1. Pravljično čokoladno pito, ki smo jo nadgradili z domačo čokoladno karamelo.

20 Chocolate

Združiti željo po potovanju z družino, zdravem načinu prehranjevanja in poklicno pot so sanje vsakogar. Meni so se začele uresničevati leta 2013 v Angliji na šolanju pri najbolj znani presni čokolatierki Amy Levin. Od takrat se vse vrti okoli razumevanja dejavnikov, ki vplivajo na okus kakava. Želim si, da se pridružite naši pustolovščini in se prepustite  prvinskim edinstvenim  izkušnjam v uživanju tablic 20chocolate.

Čokolade Cavalier

Čokolade Cavalier so prav posebne čokolade, saj nimajo dodanih sladkorjev ter vsebujejo Stevio. Čokolade in ostali čokoladni izdelki Cavalier veljajo za ene izmed najbolj zdravih čokolad na trgu.

Čokolade Vivoo

Presne čokolade Vivoo se predstavijo. Edinstven tehnološki postopek zagotavlja pravo presnost čokolade, saj je temperatura skozi celoten postopek pod 45℃.

Vrhunski ekološki izdelki VIVOO: osnova presna čokolada, veganski, brez glutena, brez umetnih dodatkov. Odlična tekstura, skrbno izbrane sestavine, super živila ter ljubezen do človeka in narave. ZDRAVO in OKUSNO.

Slaščice Gaia

Gaia slaščice je mlado podjetje, ki ponuja širok izbor slaščic za različne priložnosti. Pripravljamo torte, minjone, piškote, čokoladne izdelke in presne sladice. Naša posebnost so japonske sladice. Naši izdelki so trenutno na voljo po naročilu oz. če nas obiščete na sladkih dogodkih.

Čokoladnica Da Ponte

Izdelava čokoladnih izdelkov iz vrhunske čokolade.

Atelier Karim

Macarons, Cookies.

La Chocolate

Čokoladnica La Chocolate na Mestnem trgu 8, je slovenska blagovna znamka, ki združuje le najboljše; čokolada je skrbno izdelana iz najbolj svežih sestavin in ovita v lepo, brezčasno embalažo, ki bo zadovoljila vse okuse. Zaradi igrivih barv in dizajnov so naši izdelki primerno darilo za vse priložnosti in vse starosti..

Čokolade Pacari

Pacari čokolade so iz izbranih kakavovih zrn vrste Arriba Nacional, iz majhnih plantaž in z dolgoletnimi izkušnjami ljudi, ki desetletja živijo in delajo s kakavom. S sodelovanjem lokalnih majhnih pridelovalcev se ohranja tradicija, biološka raznovrstnost lokalnih vrst kakava in ekonomska podpora lokalnim skupnostim. So prve čokolade katerih pridelava, proizvodnja in pakiranje je narejeno v Ekvadorju.

Čokoladnica Plešec

V pekarni in čokoladnici Plešec vam ponujamo izvirne, domače in kvalitetne čokoladne izdelke.

Čokoladnica Dolce Amore

Razvajanje brbončic z več kot sto različnimi čokoladnimi bonboni.

Čokoladnica Rajska Ptica

Rajski okusi ročno izdelanih čokoladnih izdelkov.

Waffle to go

Organizirate zabavo za svoje zaposlene, poslovne partnerje, potencialne stranke, piknik za prijatelje, otroško zabavo ali preprosto, ker ste si zaželeli nekaj drugačnega? Dogodek vam Waffle to go popestri. Slastni vaflji narejeni z občutkom, so pravi prijatelj, ko ti paše sladko. Sprehod z njim je lahko čokoladen, saden in predvsem zabaven.

Uršine sanje

Pečemo in ustvarjamo domače tortice, mini tortice, sladice v lončkih, cakepopse … Izdelujemo torte in sladke pogostitve po naročilu, s torticami pa se lahko posladkate tudi v piceriji Bežigrajski dvor.

Papy

PAPY Pasja pekarna. Naravni pasji piškotki za pse z okusom. Pasji piškotki PAPY so naravni, narejeni iz sestavin visoke kakovosti slovenskega porekla.

Kmetija Omerzu

Orehovo vino in čokoladni kozarčki – V kombinaciji s čokolado dobi orehovo vino še polnejši okus. Predstavljamo vam kombinacijo orehovega vina in čokoladnih kozarčkov iz bele čokolade, ki vas bo navdušila. Izbirate med manjšo darilno škatlo, ki vsebuje 0,2l vina ter 6 čokoladnih kozarčkov ter večjo darilno škatlo, ki vsebuje 0,35l vina ter 10 čokoladnih kozarčkov.

Twister ice cream rolls

Ste za slastne sladoledne rolice, ki nastaja pred vašimi očmi? Preizkusite noro dober Zrollan sladoled.

Čokoladnica Rustika

Čokoladnica Rustika se ponaša s pestro ponudbo unikatnih čokoladnih izdelkov ročne izdelave. Izdelki iz čokoladnice Rustika so izdelani le iz najboljših in dnevno svežih sestavin.

Energijske čokolade SweetSpeed

Sweet Speed je energijska čokolada narejena iz najboljše belgijske čokolade, ki izvira iz Kostarike. Odlična kombinacija sladkega okusa čokolade z dodatkom skrivne energetske formule, ki vam bo pomagala, da boste ostali skoncentrirani in boste kos vsakodnevnim izzivom in ciljem.

Čokolade Torras

Čokolade Torras so izvrstne čokoladne tablice, kot nalašč za sladkanje brez slabe vesti. So brez dodanega sladkorja in najrazličnejših okusov med katerimi lahko izbirate!

Čokolade Kraš

Okus, ki združuje generacije.

Lucifer Chocolate

Skrivnost čokolade Lucifer se skriva v najkakovostnejšem kakavu in sestavinah, ki jih dodajo za pridobitev bogatih okusov. Posebnost izdelkov Lucifer je tudi skrbno izdelana in oblikovno dovršena embalaža, ročno delo, konstantno izpopolnjevanje in izobraževanje, originalnost okusov ter osebna nota ustvarjalca.

Martisan čokolada

Uresničite svoje čokoladne sanje.

BiJoLada CHOCOwellness

Bijolada je odlična alternativa čokoladi, primerna tudi za alergike, diabetike ter LCHF, Lo-carb in Anti-candida diete.

Vinoo.co – The best local wines for your taste

Izbrana vrhunska vina slovenskih vinarjev na vašem pametnem telefonu ali tablici z dostavo na dom.

Sponzor Čokoljana 2017: AC Kondor

Ekskluzivno specializirani servisno prodajni avto center Volkswagen.

Naš avto center ponuja vse profesionalne storitve, ki so za nas in stranke standard. Nudimo vam prodajo novih in rabljenih vozil; prav tako servis, ki je izključno specializiran za popravilo vozil Volkswagen, in tudi ročno avtopralnico, prodajo dodatne opreme in nadomestnih delov.